PERTAMA DI MALAYSIA!

Software Ini Akan Bantu Anda Hasilkan KONTEN VIRAL Yang ‘PROVEN’ Untuk Menjana Income 5 Angka Tanpa Perlu Pening Cari Idea & Tanpa Keluarkan Kos Marketing Yang Tinggi.

Z

Sangat Mudah Digunakan

 

Z

Dashboard Mesra Pengguna

 

Z

Latihan & Tutorial Disediakan

 

Z

Lebih 30 Sumber Konten Viral

 

Hai saya Rashvin Singh.

Seorang usahawan online sepenuh masa sejak tahun 2005. Pembangunan website dan penghasilan content ialah perkara biasa bagi saya.

Saya dah buat banyak website yang dipenuhi dengan content untuk menjana income. Hari ini saya nak suggest kepada anda mengenai software terbaru yang boleh bantu anda menghasilkan content untuk website.

Sebelum Pergi Lebih Jauh, Lihat Bukti Saya Menjana Income USD1800 Dengan Menjual Laman Web Viral di Flippa.

Saya telah berjaya ‘flip website’ saya dengan keuntungan sebanyak US$1,800 dengan hanya menggunakan konten viral yang 90% kandungannya datang dari aplikasi ViralXpress dan kurang dari 10% menggunakan konten saya sendiri.

SEMUA ORANG NAK ADA WEBSITE

Tetapi Tak Semua Pemilik Website Rajin Hasilkan Content Untuk Tarik Trafik

Sepanjang saya berkecimpung dalam dunia perniagaan online, hampir 88% pemilik website tidak menggunakan content untuk tarik trafik secara organik. Malah semuanya menggunakan FB Ads & Google Ads untuk menjual produk di laman web mereka.

Adakah itu satu perkara yang bagus?

Bagus tetapi kenapa perlu buang duit semata-mata nak dapatkan trafik sedangkan anda boleh mendapatkannya secara PERCUMA?

Di Malaysia sahaja pun sudah banyak laman web yang menjana ribuan trafik setiap hari dan berada dalam ranking Alexa yang bagus. Lihat analisis ini:

Website yang menjana ribuan trafik secara organik ini mempunyai beberapa persamaan antaranya :

w

ISI SEMASA

Blog dan web tersebut memberikan konten berkaitan isu semasa. Jadi mereka akan sentiasa mendapat trafik apabila pembaca membuat carian di Google

BERITA

Semua orang perlukan berita terkini untuk ketahui info situasi semasa. Ditambah pula berita yang viral, laman web akan makin mendapat banyak  trafik secara organik.

TRENDING

Menjadi kebiasaan manusia, mereka akan mencari sesuatu yang trending di media sosial. Rujukan kedua mereka akan menjadi laman web yang penuh dengan info terkini.

Anda hanya perlu hasilkan content yang mempunyai 3 ciri di atas sahaja. Kemudian anda juga bakal mempunyai laman web yang mampu menerima trafik secara organik daripada Google.

Dalam bahasa yang lebih mudah, anda perlukan CONTENT YANG VIRAL !

PERSOALANNYA

Bagaimana Nak Hasilkan Content Yang Viral?

Ada beberapa  cara untuk anda hasilkan content viral di dalam blog anda antaranya …

TEAM PENULIS

Anda hanya perlu ambil beberapa orang penulis masuk ke dalam team anda. Kerja mereka ialah menulis content viral setiap hari. Kena bayar upah bulanan.

UPAH PENULIS

Jika anda tidak mahu pasukan penulis, anda boleh upah orang lain untuk menulis content dalam website anda. Kena bayar upah bagi setiap penulisan.

j

TULIS SENDIRI

Anda perlu luangkan masa berjam-jam setiap hari untuk hasilkan content di web. Anda kena fokus dan hentikan kerja lain untuk dapatkan trafik daripada Google.

Melalui cara di atas, anda perlu habiskan masa, tenaga dan wang untuk dapatkan content yang viral dalam website anda. Ianya bukan mudah untuk dapatkan team penulis dan upah penulis. Apatah lagi nak menulis sendiri semuanya.

Setiap kali nak menulis artikel, anda perlu membuat kajian isi kandungan terlebih dahulu. Kemudian gabungkan isi kandungan tersebut sebelum post di website. Anda juga perlu mencari gambar & video yang sesuai dengan artikel tersebut. Ianya akan mengambil masa yang agak lama untuk siapkan satu content.

Jadi apa yang anda perlu buat?

Apa penyelesaiannya?

MEMPERKENALKAN…

VIRALXPRESS

Software Cloud Based Untuk Hasilkan Content Viral Dengan Mudah

Dengan beberapa langkah mudah, anda sudah boleh hasilkan content yang viral untuk website anda.

1. SEARCH

Anda hanya masukkan keyword dan tekan search. Sistem akan dapatkan senarai content yang sesuai dengan keyword anda.

2. GUBAH

Anda boleh salin content yang anda mahu kemudian gabung & edit semuanya untuk dijadikan content yang baharu & fresh.

3. PUBLISH

Anda boleh publish content tersebut terus ke website anda secara automatik. Anda juga boleh publish ke banyak web dalam satu masa.

4. VIRAL

Artikel anda boleh dikongsikan ke 5 media sosial serentak dari dalam dashboard. Lebih mudah nak viral selepas siap content.

ViralXpress telah menyediakan lebih daripada 30 laman web sebagai sumber content anda. Anda boleh hasilkan content dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Sumber Bahasa Malaysia

Sumber Bahasa Inggeris

Bagaimana VIRALXPRESS Bantu Anda Hasilkan Content Viral?

1. SEMUANYA DALAM SATU DASHBOARD

Semua proses penghasilan content dilakukan dalam dashboard sahaja.

✅ Search dalam dashboard

✅Edit dalam dashboard

✅ Publish dalam dashboard

✅ Share dalam Dashboard

Semuanya lengkap dalam satu dashboard.

2. CARIAN ARTIKEL YANG MUDAH

Anda tak perlu search artikel di Google dah. Anda hanya perlu taip keyword yang anda mahu, kemudian sistem ViralXpress akan memberikan senarai artikel yang sesuai kepada anda di dalam dashboard.

Anda boleh pilih artikel yang menerima banyak share dan view. Semuanya sangat mudah dengan ViralXpress

3. SUMBER CONTENT VIRAL

ViralXpress akan memberikan content viral dari pelbagai sumber yang sememangnya menerima pelawat (trafik) yang ramai.

4. CONTENT BERITA (NEWS)

ViralXpress juga menyediakan content berbentuk berita dari pelbagai sumber yang mendapat terbaik.

5. CONTENT VIDEO

ViralXpress juga menyediakan content berbentuk video dari youtube dan vimeo.

6. PREVIEW SEBELUM PUBLISH

Anda boleh preview terlebih dahulu content yang anda dah siapkan sebelum publish ke laman web.

7. INTEGRASI DENGAN AMAZON

Anda boleh buat affiliate marketing dengan menyambungkan akaun Amazon anda ke dalam ViralXpress.

8. PUBLISH SERENTAK

Anda boleh publish semua content anda ke banyak laman web yang disambungkan di dalam ViralXpress serentak

9. MUAT TURUN CONTENT

Anda boleh muat turun content dan publish di pelbagai platform blogging dan media sosial. Tidak terhad kepada satu platform sahaja.

10. MASUKKAN BANNER & LINK

Anda boleh masukkan terus banner produk atau link affiliate sebelum publish content. Bayangkan anda kini mampu mempromosi apa jua produk terus dalam content.

11. SPIN CONTENT

Untuk content Bahasa Inggeris, anda boleh spin content supaya lebih unik dan fresh.

Lihat sendiri betapa mudahnya kerja anda selepas menggunakan ViralXpress.

Kenapa Anda Perlu Guna VIRALXPRESS?

TRAFIK ORGANIK

Trafik web dan fanpage yang organik tanpa perlu keluarkan sebarang kos iklan.

FOLLOWER SETIA

Pelawat web atau fanpage akan menjadi setia dan setia menantikan content anda.

JIMAT DUIT

Semuanya organik, anda dah jimat banyak wang untuk dapatkan sejumlah trafik.

ViralXPress akan membantu anda menghasilkan content yang viral untuk diletakkan dalam laman web atau sosial media (seperti fanpage viral).

Dengan content yang viral, anda akan menerima trafik yang sangat banyak. Anda akan menerima lebih banyak view, lebih banyak share dan jumlah follower akan bertambah dengan mendadak.

Bukan sekadar di fanpage, malah anda akan menerima pelawat yang banyak di website. Apabila branding anda di fanpage sudah mula kuat, mereka akan beralih kepada website anda dan menjadi pembaca setia blog.

Bukan sekadar di fanpage, malah anda akan menerima pelawat yang banyak di website. Apabila branding anda di fanpage sudah mula kuat, mereka akan beralih kepada website anda dan menjadi pembaca setia blog.

Bukan Itu Sahaja, Anda Juga Boleh Jana Income Dengan ViralXpress & Content Viral Dengan Beberapa Cara

1. AMAZON ASSOCIATE

ViralXPress sudah integrasi dengan Amazon associates. Anda hanya perlu masukkan ID akaun Amazon di dalam setting.

Kemudian anda boleh letakkan link affiliate produk di dalam artikel yang anda tulis.

Yang paling bagus ialah anda boleh lakukan semua proses tersebut dalam dashboard yang sama.

2. AFFILIATE PRODUCT

Apabila web dan fanpage anda sudah menerima banyak trafik & follower, anda boleh menjual produk yang sesuai dengan niche anda.

3. ADSENSE

Anda boleh mendaftar dengan Google Adsense untuk menjana income USD daripada trafik yang datang ke website anda.

Anda hanya perlu konsisten menambah content di dalam website setiap hari dengan bantuan ViralXpress.

4. FLIP

Anda boleh menjual web viral tersebut kepada orang lain yang berminat dengan harga yang tinggi seperti di Flippa.

Jika anda mempunyai fanpage untuk web tersebut, anda boleh jual dengan harga 5 kali ganda sebagai pakej lengkap.

5. SERVIS PENULISAN

Anda boleh mula buka servis penulisan content viral untuk website dan fanpage. Boleh caj RM50-100 untuk satu content siap dengan gambar & video.

Testimoni Pengguna VIRALXPRESS

Saya sudah berikan akses awal kepada beberapa pengguna dan ini ialah respond daripada mereka.

“Kerja kita dah dimudahkan

So far ViralXpress ni app untuk create pelbagai jenis artikel inspirasi dari artikel2 yg sudah trending untuk kita terus post ke blog wordpress kita. Artikel yg dah siap publish kat blog tu pulak boleh di blast kat 5 media sosial serentak.

Yg bestnya lagi kita dapat buat komisyen affiliate Amazon secara automatik melalui artikel-artikel yg dipublish tu. Saya rasa ni satu2 nya app jenis viral artikel macam ni yg boleh cari artikel trending website2 viral kat Malaysia!

Kerja kita dah dimudahkan. Hanya set n forget dan tunggu trafik percuma masuk ke website. Mantop!”

Wazeen Azizan

Internet Marketer, Shopievo

“ViralXpress memudahkan kerja penghasilan content. 

Selalunya nak dapatkan satu content akan mengambil masa berhari-hari untuk disiapkan. Nak kena search artikel, study point penting, gubah semula ayat kemudian baru boleh publish di blog.

Tapi dengan ViralXpress, semua tu boleh buat dengan sangat pantas. Yang paling power ialah semua ni boleh dibuat dalam dashboard yang sama

  • Search dalam dashboard,
  • Study dalam dashboard,
  • Gubah dalam dashboard,
  • Publish pun dari dalam dashboard.

Content creation become easier with ViralXpress.”

Iffat Salleh

Certified Marketer, CikguPemasaran

“Memang dah lama mencari software seperti

ViralXpress ni.. lepas ni senang skit
nak bina content di website & blog saya.
Saya pun bukannya rajin sangat nak cari
dan update content di blog tapi dengan
adanya ViralXpress, ianya amat membantu
utk dapatkan content sesuai & viral secara
lebih mudah dan pantas.

Terima kasih tuan Rashvin kerana memperkenalkan ViralXpress ni. Tutorial pun disediakan dengan lengkap dan step-by-step. Sangat membantu.

Sensei Yusof

Yusof Kushairi

Internet Marketer

“ViralXpress memang power! 

Senang sangat nak bina konten viral. Pilih je artikel, imej & video, zasss siap. Siap boleh share produk amazon dan dapat komisen.

Sesuai sangat untuk blogger dan content marketer. Rugi kalau korang tak dapatkan Viralxpress. Senang keje beb!”

Azmi Ali

Internet Marketer, CikguCopywriting

“Rugi sesiapa yang tidak dapatkan ViralXpress ini

Sebab ia membina Konten Viral dan mampu menjana Traffik percuma ke Website atau Blog.

Tanpa pening kepala cari IDEA menulis tinggal Copy Paste saja!!

Tahniah Sifu Rashvin Singh kerana telah cipta Software dan Aplikasi hebat ini.”

Veronica Chendang

Marketer, CikguPemasaran

Saya Nak Akses VIRALXPRESS !

Harga sebenar ViralXpress ialah RM997. Malah nilainya mungkin lebih tinggi berbanding harga ini kerana software ini betul-betul memudahkan kerja anda hasilkan content.

Namun sempena minggu pelancaran, saya turunkan harga software ini dan anda akan menerima AKSES LIFETIME dengan harga yang sangat rendah.

RM997

RM797

RM697

Nak murah lagi?

Boleh… Gunakan kupon diskaun diskaun50off semasa checkout

untuk dapatkan diskaun 50% (buat sementara waktu sahaja)

RM697


RM348.50 SAHAJA

Jumpa di sana

Rashvin & Hasmizi